Wie zijn wij?


Wij zijn een team van vrijwilligers die Marijke Klein met haar opvang in Roemenië helpen. Zij is speciaal voor de honden naar Roemenië verhuisd om nog sneller hulp te kunnen bieden en de puppy’s zo vroeg mogelijk te socialiseren.

Haar terrein van ruim 15.000 m2 ligt aan de rand van de Karpaten tussen 2 bergen. Veel mensen hielpen met donaties om dit te kunnen kopen. Het kreeg de naam Alba’s Heaven omdat ze vaak uit een hel komen en hier zichzelf terug vinden. Ook in huis zijn ze vrij en leren ze al enigszins hoe het leven van een hond hoort te zijn, Marijke legt dan de basis en het nieuwe baasje mag de puntjes op de I zetten.

Veel honden komen uit de omgeving die Marijke op straat vind – gebracht worden – of stiekem voor het hek gedumpt worden. Een enkeling komt uit het dodings-station van Alba of Lancram.
Indien nodig krijgen zij medische zorg, en na verplichte entingen en chip met paspoort, zoeken wij via Internet naar een liefdevol en veilig thuis voor hen in Nederland.

Binnenkort starten wij een sterilisatie project op locatie. Dit gebeurt zodra de bus van Marijke hiervoor is aangepast. Naar onze mening kan de honden en kattenpopulatie alleen terug gedrongen worden door de bevolking te helpen met hun honden te laten steriliseren.
bog 1 bog 2 bog 3 bog 4 bog 5